24 / 04 / 2024

Kocaeli Derince'de 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Derince'de 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon TL bedelle satışa çıkardı.



Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığından: 
1 - Mülkiyeti Derince Belediyesine ait Deniz Mahallesi, 5119 ada, 7 parsel nolu 2.339,42 m² yüzölçümlü taşınmazın imar planlarındaki “Ticari Alan /E=1.20/Hmax=3 kat” yapılaşma şartına göre 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre, Kapalı Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır.
2 - İhale, 17.06.2020 Çarşamba günü, saat 10.30’da Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi, Belediye Hizmet Binası, No:83, K:3 adresinde bulunan Derince Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
3 - İhaleye konu taşınmazın muhammen satış bedeli 4.000.000,00TL’dir. (3065 sayılı KDV kanunun 17/4-r maddesi gereğince söz konusu taşınmaz belediye uhdesinde 2(iki) yıldan fazla süre ile kaldığı için KDV’den istisnadır.) Geçici teminatı toplam satış bedelinin %3’ü olan 120.000,00-TL dir.
4 - İhaleye katılmak isteyenlerden;
A) Gerçek / Tüzel Kişilerde Aranan Şartlar
• Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz (Asıl)
• Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya Teminat Mektubu (Asıl)
• Derince Belediyesinden Borcu Yoktur Belgesi (Asıl)
• Kanuni adresini belirten Adres Beyanı (Gerçek Kişilerde; İkametgâh Belgesi)
• Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli İmza Sirküleri (Asıl) ( Gerçek Kişilerde: Noter tasdikli İmza Beyannamesi Derneklerde; Derneğin Noter onaylı imza sirküleri veya ihale ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı ile ihaleye katılmak için yetki verilen kişiye ait Noter onaylı İmza Beyannamesi)
• Tüzel Kişi; Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu odadan 2020 yılına ait Oda Kayıt Belgesi (Asıl) / Gerçek Kişi; Nüfus Kayıt Örneği) / (Dernek; Dernekler Müdürlüğü Faaliyet Belgesi)
• Vekaleten katılımda Noter tasdikli vekaletname ile vekilin İmza Beyannamesi(Asıl)
• Ortak katılım olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi (Asıl)
• Katılımcı tarafından İmzalı Şartname
B) Diğer Şartlar
• Söz konusu ihale, 2886 sayılı D.İ.K.’na göre düzenlenmiş olup, istenen bütün bilgi ve belgelerin (geçici teminat belgesi dâhil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir.
• İhale şartnamesi, 500,00-TL bedel karşılığında Derince Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden imza karşılığı istekli veya yetkili vekillerine verilecektir. İhale şartnamesi aynı yerde ücretsiz görülebilir.
• Derince Belediyesine borcu bulunan özel ve tüzel kişiler ihaleye katılamazlar. Ancak borçlarını ödediklerine dair makbuzun ibrazı halinde ihaleye katılabilirler. İhaleye katılmak isteyen taliplilerin Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Biriminden “Borcu yoktur belgesi” almaları zorunludur.
• İstekliler istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1(bir) iş günü önce 16/06/2020 Salı günü, saat 14:00’a kadar Derince Belediyesi Ek Bina 4. katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edebileceği gibi aynı tarih ve saatte kadar İdareye ulaşması şartıyla iadeli taahhütlü olarak ta gönderilebilir.
5) Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup teklif edilen bedeli uygun görmediği
takdirde ihaleyi yapmayabilir.
2886 sayılı yasanın 17. maddesi gereği ilan olunur. 


Geri Dön