27 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Ölü coinlerin sayısında şok eden artış!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Ölü coinlerin sayısında şok eden artış!

Doç. Dr. Serhat Yüksel yaptığı açıklamada ölü coinlerin kripto piyasasının kontrolsüz büyümesinden kaynaklandığını dile getirerek, ölü coinlerin miktarının azaltılabilmesine yönelik gerekli tedbirlerin alınmasının hayati önem arz ettiğini söyledi.



Anadolu Ajansı muhabirinin investingcom sitesinden elde ettiği bilgilere göre, dünyada şu an için toplamda 10 bin 272 adet aktif olarak kullanılan kripto para mevcut.

Ölü altcoin analizleri yayımlayan 99Bitcoins verilerine göre ise bu yılın Nisan ayı itibarıyla ölü coinlerin sayısı 1700'ü geçti.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Ölü coinlerin sayısında şok eden artış!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel, söz konusu ölü coinlerin artık var olmayan kripto paraları ifade ettiğine değindi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön