24 / 04 / 2024

Kripto paralar düşüyor! Bitcoin için dev tahmin!

Kripto paralar düşüyor! Bitcoin için dev tahmin!

Son dönemlerde Çin ve İran'ın kripto paralara karşı yasaklayıcı tutumları sürerken uzman isim Bitcoin'in 600 bin dolara çıkabileceğini dile getirdi.



Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarının yüzü gülmüyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ülkelerin de kripto paralara karşı bazı cepheler alması sorunları daha da artırıyor. Çin'in getirdiği yasaklardan sonra İran da 4 aylık zaman için kripto para madenciliğini yasaklamıştı. Yaşanan bu durum da kripto paralar üzerinde satış baskılarına neden oldu.

SATIŞLAR SÜREBİLİR

Guggenheim'ın baş yatırım yetkilisi olan Scott Minerd'in açıklamaları da piyasaları oldukça derinden etkiledi. Scott Minerd'in, son zamanların gündem konusu Bitcoin'de satışların devam edebileceğini öngörmesi ve kripto paraların önceki zirvelerine dönmelerinin süre alacağını belirtmesi de bazı baskıları ortaya çıkardı.

Kripto paralar düşüyor! Bitcoin için dev tahmin!

600 BİN DOLARLIK HEDEF

Guggenheim'ın baş yatırım yetkilisi olan Scott Minerd, son zamanların gündem konusu kripto para Bitcoin'in uzun vadeli yatırım olarak elde tutulması durumunda 600 bin dolar seviyelerini görebileceğini de duyurdu.

FİYATLAR DÜŞÜYOR

Bu sabah itibariyle kripto para Bitcoin fiyatı 24 saat öncesine göre yüzde 4.03 düştü ve 37 bin 601 dolar seviyesinden işlem gördü. Yine bir kripto para biri olan Etherum fiyatı yüzde 4.39 düştü ve 2 bin 673 dolara geriledi. XRP fiyatı ise yüzde 4.38 kayıp gösterdi ve 0,955091 dolar seviyesinden alıcı buldu.

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön