23 / 04 / 2024

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

MicroStrategy CEO’su ve 17 bini aşkın BTC’ye sahip Bitcoin balinası Michael Saylor, 2022'nin başında kripto piyasasının gerilemesine sebep olduğuna inandığı faktörleri değerlendirdi. 



Michael Saylor, kaldıraçlı işlemlerin ikinci sebep olduğunu belirtiyor ve şunları kaydediyor: 

"Piyasada çok fazla kaldıraç var. 20 kata kadar kaldıraçla işlem yapabilen çok sayıda kripto borsası var. Ve bu kripto borsalarında çapraz teminatlandırılmış çok sayıda token var. Bunlar ve DeFi borsaları arasında, 20x kaldıraçtan çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yani bu yüksek dalgalanmaların ikinci kaynağı."

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin deki gerilemenin nedeni..

Kurumsal yatırımcı Bitcoin fiyatını değerlendirebilir

Saylor’a göre, Bitcoin şu anda kurumlar için özellikle Bill Miller gibi efsanevi yatırımcıların portföyünün büyük bir kısmını kapladığı için “harika bir giriş noktası” açıklıyor ve şunları söylüyor:

"Bu seviyede konsolide olduğunu hissediyorum. Bu, kurumsal yatırımcılar için harika bir giriş noktasıdır. Yüksek net değere sahip kişiler, aile ofisleri, kamu şirketi yöneticileri, özel şirket sahipleri ile konuşuyorum ve Bitcoin’in 2021’de yükselişini izlediler. Ve her yıl %400 artsaydı ona insanlar yatırım yapmaktan korkarlardı."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön