28 / 03 / 2024

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

MicroStrategy CEO’su ve 17 bini aşkın BTC’ye sahip Bitcoin balinası Michael Saylor, 2022'nin başında kripto piyasasının gerilemesine sebep olduğuna inandığı faktörleri değerlendirdi. 



Saylor, piyasadaki bir dizi olumlu faktöre de değiniyor:

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin deki gerilemenin nedeni..

"Ama ATH seviyesinden %40 indirimliyse ve güçleniyorsa, ve bunun Bill Miller gibi insanlar tarafından, çok saygın yatırımcılar tarafından benimsendiğini görüyorlar. Düzenleyiciler tarafından benimseniyor, senatörler ve kongre üyeleri, kamu yatırımcıları ve kamu şirketleri tarafından sahipleniliyor. Buna iyi bir giriş noktası olarak bakıyorlar."

BtcTurk'te erişim sıkıntısı: Şirketten ilk açıklama geldi!

Türkler kripto paraya akın ediyor!

Otomobil piyasası can çekişiyor! BDDK'dan acil destek çağrısı!

Devlet 6 bin 249 TL'den başlayan maaşlarla 7 bin kişiyi işe alacak!

Emeklilerin maaş farklarının yatacağı tarih belli oldu!

Başvuran emekliye 3.000 lira verilecek! Kritik tarih belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön