23 / 04 / 2024

Kripto paralarda rekor artış!

Kripto paralarda rekor artış!

Bitcoin çok uzun bir sürenin ardından 50 bin doları aştı. Diğer kripto paralarda da önemli artışlar kaydedildi. ADA yeni bir rekor kırarak 1.8 dolara ulaştı. 



Kripto para sektöründe artışlar sürüyor. Ağustos 2021'de genel itibariyle piyasada olumlu gelişmeler yaşandı. 

Tele1'de yer alan habere göre; kaydedilen son gelişmeler kapsamında, BTC önemli bir rekora imza atarak 50 bin dolar seviyesini gördü. Bitcoin geçen Mayıs'ta 64 bin dolarlık tarihi zirve sonrasında 30 bin doların altına kadar düşmüştü.

Kripto paralarda rekor artış!

Dolayısıyla bu seviyenin yani BTC’nin yeniden 50 bin doları aşması oldukça önemli. Ancak her zaman olduğu gibi kripto paralarda yine tedbirli davranılması gerekiyor. Diğer kripto paralarda yaşanan artışlar da dikkat çekiyor.

Bazı uzmanlar kripto paraların gelecek dönemde sert bir düzeltme yaşayabileceğine dikkat çekti. Peki bu sert düzeltmenin anlamı ne? 

Kripto paralarda rekor artış!

Hatırlanacağı gibi Mart 2020'de sadece bir gecede hemen hemen bütün coinler yüzde 50 oranında değer kaybına uğradı. İşte bu tarz bir düzeltmenin gelecek günlerde de yaşanabileceği öngörülüyor. Fakat bu düzeltme öncesinde bazı kripto paralar çok daha fazla değerlenebilir. 

PayPal İngiltere'de kripto para hizmetine başladı!

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön