16 / 04 / 2024

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?

Kripto para piyasaları dikkatle takip ediliyor. Kripto paraların değerlenip değerlenmeyeceği de merak konusu. Peki kripto paraları neler bekliyor? Sektör temsilcileri 2022 beklentilerini anlattı...



Özgür Serkan Uslu / Paritex CEO'su 

"BTC'yi 72 binde görebiliriz"

Kripto paraları 2022 de neler bekliyor?

2022'de biz kriptoda yeni ATH'lar göreceğiz. Fakat bu, düşüşlerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Kriptoda ani fiyat hareketleri olduğunu unutmamak gerekir. Dip seviyemizin 20 bin yeni zirvemizin ise 72 bin olacağını düşünüyorum. Bugün 50 bin olan BTC'nin 44 binde dip yapacağını ve yeni bir yükseliş dalgası ile 72 bine yükseleceğini öngörüyoruz. 2022 yeni zirve için kaçınılmaz olacaktır. Beklediğim hacim 6 trilyon dolar olacak. Bu, BTC'nin 120 binlerde işlem göreceği anlamına geliyor. Aynı zamanda kriptoda bilinçli yatırımcıların artacağı bir döneme giriyoruz. Çok daha fazla ülkede 2022 itibariyle regülasyon beklentim artıyor. Böylece daha güvenli bir yatırım haline dönüşecek. 2022 yılı metaverse , NFT kavramları, DEX borsaları ekseninde yeni gelişmelere gebe. Paritex olarak bu alanda geleceği şekillendirecek küresel bir aktör olmayı hedefliyoruz. Çünkü Paritex yalnızca bir kripto alım satım platformu değil, bugün bir çok ülkede Exchange yazılımları yapıyor. Bugün teslim edilmiş üç yeni borsanın yazılımını ve desteğini üstlendik.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön