18 / 04 / 2024

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?

Kripto para piyasaları dikkatle takip ediliyor. Kripto paraların değerlenip değerlenmeyeceği de merak konusu. Peki kripto paraları neler bekliyor? Sektör temsilcileri 2022 beklentilerini anlattı...



Yahya Tuğyan Erdem / Bitexen Teknoloji CEO'su

"Yeni projelerimiz metaverse, NFT, DeFin ve GameFi"

Kripto paraları 2022 de neler bekliyor?

Kripto para ekosistemi son yıllarda her geçen yıl büyüyen ve daha fazla kişiye ulaşan bir yapı oldu. Blokzincir ağlarında gerçekleşen işlem sayısı, cüzdan sayısı ve madenci gelirleri gibi zincir verileri de bize bu bilgileri doğruluyor. Tüm dünyada yaşanan yüksek enflasyon ve fiyat para birimlerindeki güvensizlik nedeniyle kripto para adaptasyonunun gelecek yıllarda devam etmesi oldukça muhtemel. Özellikle hükümetler tarafından yeni yasa tasarılarının oluşturulmak istenmesi, kripto paralar adına hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesinde büyük bir adım olacak. 2021 yılı itibarıyla, Bitexen olarak platformumuzda 150'den fazla kripto varlık listelemekteyiz. 2022'de de yatırımcılarımızın talebi ve değerleme yöntemlerimiz doğrultusunda temel anlamda güçlü ve yenilikçi projeleri platformumuzda listelemeyi hedefliyoruz. Tüm bunların dışında taraftar token çalışmalarına da devam edeceğiz. 2022 yılında da gerçekleşecek yeni teknolojik trendlerle birlikte metaverse, NFT, DeFi ve GameFi gibi alanlarda yeni projelere önem vereceğiz.

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Kripto paralarda risk iştahı azaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön