24 / 04 / 2024

Kurbanlık alacaklar dikkat! Koyunda bu eksiklik varsa arkanıza bile bakmadan kaçın

Kurbanlık alacaklar dikkat! Koyunda bu eksiklik varsa arkanıza bile bakmadan kaçın

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte ibadetlerini yerine getirecek vatandaşlar da koyun ve dana alımlarını sürdürüyor. Kurbanlık alacak vatandaşlara yapılan uyarıda, hayvanın bir kulağının dahi eksik olması durumunda dahi satın alınmaması tavsiye edildi.



KURBANLIK SATIŞLARI NORMAL SEVİYEDE GİDİYOR 

Kurbanlık satışlarının normal seviyede seyrettiğini belirten Çelik, satılamayan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından alınacağını anımsattı.

GERİ GÖTÜRMEK İSTEYENLERE NAKLİYE KONUSUNDA YARDIMCI OLUNACAK 

Çelik, kurbanlık hayvanını geri götürmek isteyen yetiştiricilere nakliye ücreti konusunda yardım edileceğini de sözlerine ekledi. 

Yapmayana ceza! Yürürlüğe girdi

Brent petrol düşüş seyri devam ediyor! İşte nedeni

Resesyon başladı! Dolar, altın, gümüş fiyatları mercek altına alındı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön