26 / 04 / 2024

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

Terra'nın LUNA'sı %99'den fazla düştü ve UST stabilcoin'i hala 1 doların altında. Son piyasa türbülansı, LUNA ve UST üzerinde çok fazla baskı oluşturarak stabilcoinin sabitlenmesini kaybetmesine neden oldu. Yatırımcı tedirginliği arttıkça, Luna yetkilileri UST'ye kaçışı engelleyemedi.



LUNA İŞİLEŞECEK Mİ?

Uzmanlara göre LUNA coine adlı madeni paranın toparlanma potansiyeli var, ancak piyasada bir belirsizlik anında geliyor. Şu anda kripto para biriminde genel bir gerileme var ve yatırımcılar mevcut finansal piyasanın ortasında daha güvenli yatırımlara doğru ilerliyor gibi göründüğü için birçok kripto para değerinin dörtte birini kaybetti.

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

LUNA COİN PİYADASADAN KALKTI MI?

TerraLabs Kurucu ortaklarından Do Kwon Luna Foundation Guard sabit coinin değerini yeniden 1 dolara yükseltebilmek için 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirdi, fakat beklenen yükseliş gerçekleşmedi. Yaşanan gelişmelerin ardından Binance LUNA ve UST işlemlerini geçici olarak durdurduğu açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön