24 / 04 / 2024

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

Terra'nın LUNA'sı %99'den fazla düştü ve UST stabilcoin'i hala 1 doların altında. Son piyasa türbülansı, LUNA ve UST üzerinde çok fazla baskı oluşturarak stabilcoinin sabitlenmesini kaybetmesine neden oldu. Yatırımcı tedirginliği arttıkça, Luna yetkilileri UST'ye kaçışı engelleyemedi.



LUNA COİN NE KADAR, KAÇ TL?

Luna Coin bugün saat 07.50 itibarıyla yüzde 99 oranında düşüş yaşayan 1 Luna Coin 0.92 dolar seviyesinde düşüşle ilerliyor. Bir gün içinde 100 dolarlık seviyelerinden 0,1 doların altına geriledi. Bugün Luna Coin an itibarıyla $0,00020483 dolar seviyesinde olduğu açıklandı.

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

LUNA COİN NEDİR?

LUNA coin, Güney Koreli firma Terraform Labs, 2018 yılında şirketin CEO'su olan Daniel Shin ve Kwon tarafından kuruldu. Luna coin, Tendermint ile oluşturulmuş bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri altyapısı üzerinde çalışan algoritmik bir stablecoin platformudur. LUNA, Terra platformunun tokenidir ve fiyat istikrarı mekanizması olarak stabilcoinlerin (TerraSDR'ler ) ihracında ve ayrıca stake etme ve ağ yönetişimi için kullanılır. TerraSDR'lerin değerini ilgili sabitlenmiş para birimleriyle dengelemek için, kullanıcılar LUNA jetonlarını TerraSDR'ler karşılığında kullanabilir ve bunun tersi de geçerlidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön