19 / 03 / 2024

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Space Star, ekonomik bir otomobil olmasıyla bilinir. Mitsubishi'nin gelişmiş motor teknolojileri ve hafif yapısı, düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri sunar. Bu, yakıt maliyetlerini düşürmeye ve çevresel etkiyi azaltmaya yardımcı olur. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi



Mitsubishi Space Star, Japon otomobil üreticisi Mitsubishi tarafından üretilen bir kompakt hatchback otomobil modelidir. İşte Mitsubishi Space Star'ın bazı özellikleri:

Kompakt ve Şık Tasarım: Space Star, kompakt boyutlara sahip şık bir tasarıma sahiptir. Akıcı hatları ve modern detaylarıyla dikkat çeker. Hem şehir içinde kolay manevra yapabilmenizi sağlar hem de park alanlarında daha fazla alan kazanmanıza yardımcı olur.

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Haziran a özel fiyatlarla sizi bekliyor

Geniş İç Mekân: Space Star, kompakt bir otomobil olmasına rağmen iç mekânı geniş ve ferah bir kullanım sunar. Yüksek tavan yapısı sayesinde baş mesafesi konusunda geniş bir alan sunar. Katlanabilir arka koltuklarıyla daha fazla bagaj alanı yaratmanıza olanak sağlar.

Yakıt Verimliliği: Space Star, ekonomik bir otomobil olmasıyla bilinir. Mitsubishi'nin gelişmiş motor teknolojileri ve hafif yapısı sayesinde yakıt verimliliği sağlar. Düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleriyle çevre dostu bir seçenektir.

Manevra üstadı Mitsubishi Space Star Jaziran'a özel fiyatlarla sizi bekliyor


Geri Dön