25 / 04 / 2024

Mehmet Ellibeş: Kentsel dönüşümü önemsiyoruz!

Mehmet Ellibeş: Kentsel dönüşümü önemsiyoruz!

Belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı.




Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede gerçekleştireceği Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

 

Müşavir firmanın çalışmaları neticesinde belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı. Toplantılarda, dönüşümün geldiği aşamayla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan, meclis üyelerinin ve sanayi esnafının görüş ve önerilerini de aldı. Kentsel Dönüşümün muhatapları olan kişilerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu beyan eden Ellibeş; Kentsel Dönüşümü önemsiyoruz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu güne kadar ranta müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. El birliği ile Gölcük'ümüzün kalkınması, risklerinin azaltılması ve modern bir İlçe olarak yerimizi alma hususunda kararlılığımız tamdır, dedi.

 

Söz alan meclis üyeleri ve sanayi mülk sahipleri ile esnaflar da görüş ve önerilerini sundular. Yetkililerce not edilen bu görüş ve öneriler doğrultusunda çalışmalar sürdürülecek ve her aşamasında kamuoyu bilgilendirilecek.


Gölcük Belediyesi


Geri Dön