24 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye ikramiye desteği: Emekli maaşına 2 bin 500 lira verilecek

Milyonlarca emekliye ikramiye desteği: Emekli maaşına 2 bin 500 lira verilecek

Emekliler Ramazan bayramında maaşlarına ek ikramiye olarak bin 100 lira almıştı. Hükümet emekli ikramiyelerine zam yapmasa da ihtiyaç sahibi emeklilerin cüzdanını rahatlatacak haber bankalardan geldi.



Her yıl yeniden düzenlenen promosyon bedeli ile emekli maaşına ek geri ödemesiz 2 bin 500 TL'yi bulan nakit hesaba yatırılıyor. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre; mart ayında reel bazlı genel kartlı ödeme endeksi, yüzde 17,8 artarak 175 puana yükseldi. Bireysel Emeklilik Sistemi, kamu ve vergi hariç tutularak hesaplanan yurt içi bireysellerin kartlı ödeme endeksi, mart ayında geçen yılın aynı ayına göre reel olarak yüzde 14,8 artarak 145,2 puana ulaştı. Geçen yılın aynı ayında endeks, 126,5 puan seviyesindeydi. 

Milyonlarca emekliye ikramiye desteği: Emekli maaşına 2 bin 500 lira verilecek

Emeklilere biraz rahat nefes aldıracak haber bankalardan geldi. Emekli maaşını banka ATM'sinden çeken emekliye promosyon ödemesi yapılıyor. Söz konusu promosyon geri ödemesiz olarak verilirken tutar 3 bn TL'yi buluyor.

Peki hangi banka ne kadar emekli ikramiye promosyonu veriyor? İşte detaylar..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön