25 / 04 / 2024

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!



NEF ARSA SİSTEMİ NEDİR?

Nef Arsanın ne olduğu, Nef arsa sistemi nedir, ne anlama gelmektedir? Şeklinde pek çok soru sorulmaktadır. Nef, Türkiye’nin yatırım değeri ve gelişim potansiyelinin en yüksek bölgelerinde geliştirilen arsa projeleri ile gündeme gelmektedir. İlk günden planlanan proje yol bağlantıları, altyapı, eğitim, sağlık ve turizm yatırımları ile bu lokasyonlarda yani bu bölgelerde gayrimenkul ve turizm başta olmak üzere tüm sektörlerde gelişme sağlayacak bir adım atılmaktadır. Nef arsanın bulunduğu bu yerler yerli, yabancı ve gurbetçi yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya başlamıştır.

Nef arsalarında, başlangıçta ham toprak halinde olan her bir proje alanını, ağaçlandırma, peyzaj, su öğeleri, spor ve sosyal alanlar, konaklama, sağlık ve eğitim merkezleri, yol ve şehir planlaması yapılmış yaşam alanlarına dönüştürülüyor.  Tapulu, imarlı, ifrazlı arsalar ile sunan Nef, klasik al, unut arsa yatırımcılığını hem yaşanabilir hem de yatırım imkanı sunması ile Hazır Arsa kavramına farklı bir boyut kazandırılıyor.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANLARI İLE VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLANIYOR!

Nef Arsa projelerinde yatırımcılar, yaz, kış, doğa, sağlık ve kültür turizmine uygun farklı iklim ve lokasyonlarda, farklı bölgelerde tarih, turizm ve doğal güzelliklerle çevrili arsaları üzerinde kalıcı ya da taşınabilir evler ile özel mülklerini inşa ederek doğa ile iç içe müstakil bir yaşam alanı böyle bir hayat olanağına kavuşuyor.

Arsa proje geliştiricisi olarak Nef Arsa, Türkiye’nin ilk ve tek marka olmayı sürdürüyor. Yatırımcılarını ulaşılabilir fiyatlar, aylık taksitler ve kişiye özel ödeme planları ile herkesin kolaylıkla ulaşabileceği güvenli markalı arsa yatırım olanağı ile buluşturuyor. Nef Arsadan Nef Arsa projeleri hakkında daha fazla bilgiye Nef internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Seydikemer 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön