19 / 04 / 2024

O ilde 31 bin 378 metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! 

O ilde 31 bin 378 metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! 

Gazi Konut İnşaat, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilen detaylar...



İlan metni:

MÜLKİYETİ ŞİRKETİMİZE AİT BURÇ KARAKUYU MAHALLESİ
8843 ADA 1 PARSEL’DE BULUNAN 1 ADET ARSANIN SATIŞI İŞİ

İHALE ŞARTNAMESİ
 
1-İHALENİN KONUSU :
Mülkiyeti Şirketimize ait 1 adet, aşağıda ada, parsel numarası, imar durumu, m2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazın satışı işidir.

 

 

Sıra NoMahalleAdaParselYüz ölçüm m2İmar         DurumuRayiç Bedeli     m2Toplam Muhammen   
Bedeli
Geçici Teminat
1Burçkarakuyu8843131.378,56 m2Konut (E: 1.15 Yençok: 6 Kat)1.000,00-TL31.378.560,00-TL941.356.80,-TL

2-İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ :
İhale konusu iş, 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35. Maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale edilecektir.
 
3-İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ :
İhaleye iştirak edecek kuruluşlar ihale şartnamesini 250,00-TL karşılığında Şirketimiz İhale biriminden temin edebilirler.
 
4-GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI :
İhaleye iştirak edecek kuruluşların, teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Geçici teminatını Türk Lirası olarak Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’ne ait Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Ticari Şubesi IBAN NO:TR32 0001 2009 6320 0045 0000 06 nolu şirketimiz hesabına yatırılabilir veya süresiz teminat mektubu olarak verilebilir.
40. Maddenin uygulamasında, ihaleye iştirak eden kuruluşlara ait geçici teminat miktarları, teklif edilen bedellerin %3’ü oranına tamamlatılacaktır.
İhale Komisyonu tarafından istenen %3 geçici teminatı vermeyenler veya tamamlamayanlar ise İhale Salonundan derhal çıkarılacaktır.
İhaleye %3 geçici teminatı tamamlayanlar arasında devam ettirilir.
 
5-İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ :
Söz konusu yerin ihalesi 27/09/2022 Salı günü saat 14:30’da Bey Mahallesi Hürriyet Caddesi No:6/1/1 (Eski Merkez Bankası İdari Bina) Şahinbey/GAZİANTEP adresinde yapılacaktır.

İhaleye İştirak edeceklerin, aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte İhale birimine en geç ihale günü saat 12:00’a kadar, sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki vakit gecikmeleri ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.
 
6-İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI :
Üye sayısı en az 200 kişiden oluşan kooperatifler katılabilecektir.
Üyelerin ilgili kooperatife kayıtlı olduğuna dair belgeler sunulacaktır.
İhaleye katılacak olan kooperatiflerin 200 adet üyelerinin üzerinden %60’ının Gaziantep sınırları içerisinde konut tapusu olmayacak olup, belirlenen oran kadar ki üyelerin tapu kayıt belgeleri idareye sunulacaktır.
 
Teklifler aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecek şekilde hazırlanacaktır.
 
            A) İÇ ZARF
            İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.
            a) Teklif Mektubu,
            b) İhaleye iştirak eden kuruluşlar, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul edildiğini belirtecektir.
Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.
 
            B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI  
            Bu teklif bir zarfa kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.
           
            C) DIŞ ZARF
            Dış zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.
Teklif mektubunu içeren İç zarf
%3 geçici teminatı yatırdığına dair belge
İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname
İlgisine göre kuruluşun ortakları veya kurucuları ile kuruluşun yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde (2022 Yılı)
Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz,
f) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri
g)Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
Yukarıda belirtilen belgeler yarım dosya içerisine konarak İhale Alım Satım Şube Müdürlüğüne teslim edilecektir.
          İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.

O ilde 8 taksitle 7 arsa satılıyor! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!


Geri Dön