25 / 04 / 2024

Odunpazarı Belediye Başkanı Karapınar Vadisi projesini inceledi!

Odunpazarı Belediye Başkanı Karapınar Vadisi projesini inceledi!

Odunpazan Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Odunpazarı Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de yaşama geçirilen Karapınar Vadisi Projesi kapsamında yapılan konutları inceledi...



Odunpazan Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Odunpazarı Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de başlatılan Karapınar Vadisi Projesi kapsamında yapılan konutları, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla birlikte inceledi. Hak sahiplerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte yaptığı konuşmada; hale sahipleri, muhtarlar ve  TOKİ  yetkilileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sakallı, hep birlikte projedeki eksiklikleri tespit edeceklerini ifade etti. 


7/24 HUMMALI ÇALIŞMA

Düzenlenen programda yaptığı konuşmada Karapınar Vadisi Projesi Kapsamında inşa edilen konudan, mümkün olan en kısa süre içinde hak sahiplerine teslim etmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sakallı, bunun için tüm şantiye ekiplerinin 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat çalıştıklarını belirtti. 


SOSYAL DONATILAR GÖZ DOLDURACAK

Amaçlarının kar, kış bastırmadan, odun, kömür almadan hak sahiplerinin yeni evlerine taşınmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Sakallı, proje kapsamında bölgeye 5 yıldızlı bir otel, bir alışveriş merkezi, bir konrge ve kültür merkezi, okullar, cami, pazar yeri, spor alanlan, seyir teraslan ve Boğaz Köprüsü'nün minyatürünün inşa edileceğini ifade etti.Karapınar Vadisi Projesinin Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşüm ve gelişim projesi olduğunu altını çizerek vurgulayan Başkan Sakallı, konuşmanın ardından vatandaşlarla birlikte örnek dairede incelemelerde bulundu. 

desteklemeye devam 




Geri Dön