26 / 04 / 2024

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

Kuşadası’nda dört öğretmen sendikası, kamu bankasının promosyon güncelleme taleplerini kabul etmeyince ortak hareket ederek misilleme yapma kararı aldıklarını açıkladı.



Kuşadası'nda örgütlenmeleri olan Türk Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen, Eğitim Sen ile Eğitim İş, promosyon güncellemesi tekliflerini kabul etmeyen kamu bankasının önünde basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

Banka yöneticileri ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını belirten sendikalılar, uzlaşmaz bir tutumla karşılaştıkları için misilleme kararı aldıklarını duyurdu.

Okunan ortak basın açıklamasında, vicdani ve hukuki haksızlığı protesto ettikleri dile getirilerek, banka yöneticileriyle yapılan görüşmelerle ilgili bilgi verildi.

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

“BU NASIL BİR VİCDAN”

Bankadan güncelleme istedikleri, yapılmadığı takdirde ise sözleşmelerin feshini istedikleri belirtilerek, “2021 yılında yapılan sözleşme ile 3 bin 510 lira promosyon ödeyen banka, sözleşmenin feshi için öğretmen başına 5 bin 200 lira cezai tutar istiyor. Bu nasıl bir vicdandır.  Bu nasıl hukuktur” denildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön