27 / 04 / 2024

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

Kuşadası’nda dört öğretmen sendikası, kamu bankasının promosyon güncelleme taleplerini kabul etmeyince ortak hareket ederek misilleme yapma kararı aldıklarını açıkladı.



“YÜKSEK KARDAN PAYIMIZI İSTİYORUZ”

Bankanın yüksek karlılık açıklamasına rağmen, bu karlılığı kendileriyle paylaşmamasını kınadıkları belirtilen açıklamada, “Birçok merkezde bankalar ile yapılan iyi niyetli görüşmeler sonunda mevcut promosyon sözleşmelerine ek olarak ödemeler yapıyor. Eğitim çalışanlarını tatmin eden bir güncelleme olmadığı taktirde üyelerimizle birlikte kredi kartlarının iptali ve kullanılmaması, otomatik ödemelerimizin iptali, maaşlarımızın yattığı gün başka bankalara EFT yapma gibi haklarımızı kullanacağız” denildi.

Açıklama sonrası dört sendikanın Kuşadası temsilcileri bankaya girip tüm otomatik ödemeleri iptal etti. Kredi kartlarını iptali için girişimde bulundu.

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Ekim 2022 tarihinde saat 21.07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 18,21 Türk Lirası, altının gramı ise 975 Türk Lirası değerinde.

CHP'den asgari ücret için flaş öneri!

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

'Kesin' diyen İslam Memiş Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön