25 / 04 / 2024

Olimpa Park yüzde 40 kazandıracak!

Olimpa Park yüzde 40 kazandıracak!

Başakşehir’e özel sermaye olarak giren ilk firma olan Fuzul Yapı, bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Eyüp Akbal, Olimpa Park’ın metrekaresi 3.500 TL’ye satışa sunulduğunu, orta vadede ise 5 bin TL’leri görebileceğini ifade ediyor.



Fuzul Yapı, Başakşehir’deki yeni projesi Olimpa Park’ı satışa sundu. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bölgedeki tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans’ın ardından hayata geçecek Olimpa Konutları’nın birleşmesinden oluşan Olimpa Park’ın, konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturarak, 160 milyon TL yatırımla hayata geçeceğini söyledi.  


AVM YAPACAĞIZ DEDİK, ŞÜPHE ETTİLER 


Eyüp Akbal, Fuzul Yapı olarak Başakşehir’e sağladıkları katkıyı şöyle anlattı: “Başakşehir’e ilk KİPTAŞ girdi, ardından özel sermaye olarak biz geldik. Fuzul Yapı’dan önce bölgede yol, alt yapı ve ulaşım sorunu vardı. Projelerimizi yaptıkça yol, su, elektrik geldi. Derken İETT otobüsü ve metro geldi, ulaşım sorunu ortadan kalktı. Yaptığımız butik projelerle Başakşehir’in mimarisi değişmeye başladı. Olimpa AVM’yi yapacağız dediğimizde herkes şüpheyle baktı.Yaptık ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gelip hizmete açtı. Olimpa AVM ile bölgedeki insan profili de binaların cepheleri de yavaş yavaş değişmeye başladı. Başakşehir’e hareketlilik geldi.” 


EN UCUZ 3+1 DAİRE 433 BİN TL


PROJEDE 3+1 ve 4+1 konutlara yer verdiklerini, daire fiyatlarının ise 433 bin TL ile 700 bin TL arasında değiştiğini ifade eden Akbal, “12 ve 18 katlı bloklardaki 232 daire ve 55 cadde mağazasından oluşan projede metrekare fiyatı 3500 TL” diye konuştu.

Şenay Büyükköşdere/Akşam Gazetesi


Geri Dön