26 / 04 / 2024

Papatya Park Residence ulaşım!

Papatya Park Residence ulaşım!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Papatya Park Residence projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen  Papatya Park Residence  ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alan Papatya Park Residence projesi Düzlem ve Döğme ortaklığı imzası taşıyor. 3 etaptan meydana gelen projenin ilk etabında satışlar başlamış durumda.


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Papatya Park Konutları E-5'e 300 metre mesafede konumlanıyor. Projenin ilk etabı 386 adet daire, 26 adet ticari birim ve 2 bin 472 metrekarelik çarşıdan oluşuyor.


Beylikdüzü Papatya Park Evleri'nde çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor. 


Papatya Park Residence daire fiyatları 168 bin liradan başlayarak yükseliyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence ödemeleri kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Papatya Park Residence ulaşım!

Papatya Park Residence ulaşım: Cumhuriyet Mahallesi 1988. Sk. No.4 Esenyurt,  İstanbul 


Papatya Park Evleri iletişim

Telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön