25 / 04 / 2024

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 17 milyar TL'lik 3 proje geliyor! 

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 17 milyar TL'lik 3 proje geliyor! 

Pasifik GYO projelerine son sürat devam ediyor. Pasifik GYO İstanbul Levent ve Göktürk'te 17 milyar TL değerinde 3 "Next Level" projesi için harekete geçti. 



Pasifik GYO'dan dev proje. Pasifik GYO Levent ve Göktürk'te 17 milyar Türk Lirası değerinde 3 "Next Level" projesine imza atacak. Pasifik GYO'nun yeni yatırımları ve proje hedefleri, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı.

Pasifik GYO dan İstanbul a 17 milyar TL lik 3 proje geliyor! 

Toplantıda verilen bilgiye göre, Ankara'da 1, İstanbul'da 3 olmak üzere 4 proje yürüten Pasifik GYO, inşaatının yüzde 55'i tamamlanan Merkez Ankara'da toplam 1 milyon 180 bin 15 metrekare inşaat alanı ve 3 bin 360 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Toplantıda açıklama yapan Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, etap etap tamamlanacak çok büyük bir proje olduğunu kaydederek, "İlk etabının teslimini tamamladık. İkinci etabın teslimleri ise çok yakın bir zamanda başlıyor. Projenin satışları 4 yıldır devam ediyor ve hem satış hem prim performansıyla çok başarılı olmuş bir proje. Ayrıca, bugüne kadar yapılan satışların tutarı ile kalan stokların bugünkü rayiç fiyatlarla satış değeri toplamı 11 milyar TL'yi buluyor ve bu rakam projenin satış geliri performansıyla da beklenenin çok ötesinde bir başarıya koştuğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. Peki İstanbul'da inşa edilecek olan projelerin detayları ne oldu? İşte dev proje hakkında merak edilen detaylar...


Geri Dön