26 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve dolar için son fırsatın ne zaman olduğunu açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve dolar için son fırsatın ne zaman olduğunu açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



GRAM ALTIN HIZLI TOPARLANDI

Ons altının dar bant aralığında işlem gördüğünü belirten Memiş, "1780 3 defa denendi. Gram altın ise Kapalı Çarşı’da 984 TL seviyesinde. Hızlı bir toparlanmayla birlikte 988 lirayı gördü. Tatil sezonu nedeniyle TL ile işlem yapacaklar için gram altında 950-1000 arasında işlem gerçekleştirilebilir" ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN YIL SONUNA KADAR 1450 LİRAYI GÖREBİLİR

Kademeli alım yapmaya dikkat çeken Memiş, "Makas aralıklarını göz önünde bulundurmalıdır. 6 ay öncesinde 780 liraydı. Bugün 988 lirayı konuşuyoruz. Yılsonuna kadar 1450’ye kadar görülebilir. 1000 lira seviyesindeki rakamları son kez alım olarak değerlendirebilirsiniz. Ons altında toparlanma isteği var." diye konuştu.

PİYASALAR YAZ TATİLİNE GİRDİ

“Özellikle enflasyondaki yükseliş piyasa tarafından fiyatlandı. Biz büyük bir ekonomik paket var. Bunu kestirebilirsem size açıklayacağım. Çünkü rüzgar tersinden esebilir. Piyasalar yaz tatiline girdi.”

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve dolar için son fırsatın ne zaman olduğunu açıkladı! Yatırımcılar dikkat

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 23:33’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,98 Türk Lirası, euro 17,44 Türk Lirası, altının gramı ise 965 Türk Lirası değerinde.

Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren gelişme! Kıdem tazminatında tavan tutar belli oldu

Türkiye’de peynir ekmek gibi satılan Fiat Egea’ya zam geldi! İşte Fiat Egea 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Piyasa Kahini İslam Memiş enflasyon rakamlarının ardından altın ve dolar yatırımcısını canlı yayında uyardı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön