28 / 03 / 2024

Polis maaş promosyonunda deprem! 30 bin, 50 bin değil tam 75 bin TL! 

Polis maaş promosyonunda deprem! 30 bin, 50 bin değil tam 75 bin TL! 

Polis maaş promosyonu ödemeleri ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Polis maaş promosyon tutarı ne kadar 2022? İşte polis maaş promosyonundaki son durum... 



Emniyet Genel Müdürlüğü maaş promosyonu kapsamında verilen teklifler şu şekilde olmuştu:

Vakıfbank'ın emniyet maaş promosyonu için önerdiği ilk miktar -> 18 bin lira

Vakıfbank'ın polis maaş promosyonu için önerdiği ikinci miktar -> 30 bin lira

Polislerin maaş promosyon rakamına ilişkin talepleri -> 50 bin lira

Polis maaş promosyonunda deprem! 30 bin, 50 bin değil tam 75 bin TL!  

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Emniyet Genel Müdürlüğü maaş promosyonuyla ilgili Twitter’da beklentilerini paylaşmaya devam ediyor. EGM personeli yeni anlaşmanın 1 hafta içinde açıklanmaması durumunda, taleplerini yükselteceklerini belirtti. 

Vakıfbank ile yapılan 300 taksitle toplam 10 bin 800 liralık maaş promosyonu anlaşmasına tepki gösteren polisler, bu promosyona itiraz ediyor.

Polis maaş promosyonunda deprem! 30 bin, 50 bin değil tam 75 bin TL!  

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonu ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Faruk Sezer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, anlaşmanın 2 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50 bin Türk Lirası istediklerinin altını çizerek, "Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor..." ifadelerini kullandı. 

Polis maaş promosyonunda şok! EGM aylık 300 TL'ye, 5 senelik anlaşma yaptı! Polislerin promosyon tepkisi büyüyor!

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Memur maaşları ne kadar? 2022 Öğretmen,hemşire, doktor ve polis maaşları ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön