29 / 03 / 2024

Realty World, Bayim Olur Musun? Fuarı’nda!

 Realty World, Bayim Olur Musun? Fuarı’nda!

Realty World, 13 - 16 Eylül 2012 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katılıyor



Türkiye’de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, 13 - 16 Eylül 2012 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katılıyor. Realty World Türkiye; geniş standı ve deneyimli kadrosuyla, 60’ı aşkın sektörü aynı çatı altında toplamayı başaran Bayim Olur Musun? fuarında Realty World franchising sistemi ile iş geliştirmek isteyen yatırımcılarla buluşacak.  


Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan “Realty World, Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 180 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bayim Olur Musun? fuarı; otomotivden eğitime, mobilyadan emlak şirketlerine ve sağlığa kadar değişik 60 sektörü aynı çatı altında toplamayı başaran önemli bir fuar. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı; yeni iş olanakları yaratmak, yatırım yapmak isteyen girişimcilerin yoğun olarak ziyaret ettiği; bayilik ve franchise veren yerli ve yabancı firmalar ile görüşmeler gerçekleştirdiği önemli bir iş platformu. Gerek Bayim Olur Musun? fuarı, gerekse de diğer etkinlikleri sektörel bir buluşma noktası olarak görüyoruz, sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Geri Dön