25 / 04 / 2024

Riverwalk Türkiye'de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!

Riverwalk Türkiye'de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!

Londra'da tarihi Thames Nehri'ne komşu yükselen Riverwalk projesi Türkiye'de görücüye çıktı. Fiyatların 1 milyon 500 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede haftalık 665 pound kira geliri vaat ediliyor...



Rondon Capital Partners LLP tarafından Londra SW1 Westminster'da hayata geçirilen Riverwalk, Türkiye'de görücüye çıktı. Westminster'da, Thames Nehri'nin kuzeyinde konumlanan proje, 17 ve 6 katlı 2 bloktan oluşuyor. Toplam 116 konuttan meydana gelen Riverwalk'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 


Riverwalk Türkiye de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!


Fiyatlar 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor

Projede büyüklükleri 45 ile 500 metrekare arasında değişen konutlar 1 milyon 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Riverwalk'ta maksimum fiyat ise 25 milyon pound.  


Riverwalk Türkiye de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!


Thames Nehri manzaralı daireler

2015 yılında tamamlanması planlanan Londra Riverwalk projesinde daireler Thames Nehri manzarasına hakim. 

Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken Riverwalk'ta concierge servisi, fetness center, cafe, güvenlikli yeraltı otoparkı ve 24 saat güvenlik hizmetleri yer alıyor. 


Riverwalk Türkiye de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!


Şehrin kalbinde

Mimar Stanton Williams tarafından tasarlanan Riverwalk projesi, Parlemanto binası, Buckhingham Sarayı, Westminster Abbey ve Tate Britain Müzesi, Green Park, St James Park, Hyde Park, Knightsbridge, Bond Street ve Savile Row gibi merkezi yerlere sadece yürüme mesafesinde yer alıyor.


Riverwalk Türkiye de satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolar!


Londra en güvenli konut yatırım şehri

Londra'nın konut için en güvenli yatırım şehri olduğuna dikkat çeken Heron International Yönetim Kurulu Başkanı Laurence M. Ronson, "Türkiye'de bulunmamızın asıl sebebi şu noktada satış değil. Avrupa ve Asya'daki insanlar Londra'ya nasıl bakıyorlar bunu anlamak istiyoruz. Bir nevi tanışma diyebiliriz. Türk pazarı İngilizler için hünüz çok yeni bir pazar" diye konuştu. 


Çok büyük bir satış beklentimiz yok

Türkiye'den Riverwalk projesine büyük talep geldiğini belirten Ronson, bu nedenle projeyi Türkiye'de tanıtmak istediklerini açıkladı. Ronson, çok büyük bir satış beklentilerinin olmadığını da vurguladı. 


9 ülkede 168 proje 

Şu ana kadar 9 ülkede 168 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Ronson, Türkiye'de yakın zamanda herhangi bir yatırım planlarının olmadığını, İngiltere'ye odaklandıklarına dikkat çekti. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön