26 / 04 / 2024

Rusya Ukrayna savaşı dolar, altın ve petrolü nasıl etkiledi? Son dakika gelişmeleri...

Rusya Ukrayna savaşı dolar, altın ve petrolü nasıl etkiledi? Son dakika gelişmeleri...

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş piyasaları hareketlendirdi. Altın, dolar ve petrol küresel gelişmeden sonra ivme kazanarak rekor seviyelere yaklaştı. Peki şuanda dolar, altın ve petrol fiyatları kaç lira oldu? Ayrıntılar haberimizde...



ONS ALTIN

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışma yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarına olan talebi yükseltti. Haftanın başında bir senenin zirvesine ulaşan ons altın fiyatı dün 1895 dolar seviyelerine geri döndü.  Ancak Rusya’nın resmen işgali başlatması ile  ons altın fiyatı uluslararası piyasalarda spot altın fiyatı 1.970 dolar seviyesine ualştı ve son 18 ayın zirvesini gördü.

Rusya Ukrayna savaşı dolar, altın ve petrolü nasıl etkiledi? Son dakika gelişmeleri...

GRAM ALTIN

Gram altın dün Küresel altın fiyatlarındaki yükselişi takip ederek 900 lirayı aştı. Ardından dolar kuru ve küresel altın fiyatlarındaki gerilemenin etkisi ile tekrar 900 liranın altına düştü. Gram altın şu dakikalarda 852 lira seviyelerinden işlem görüyor.

Çeyrek altın 1.393 liradan, Cumhuriyet altını ise 5.717 liradan satışa sunuluyor.

Son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Borsa İstanbul ve petrol fiyatları nasıl etkilendi? İşte son dakika Borsa İstanbul'daki gelişmeler ve petrol fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön