20 / 04 / 2024

Şahinbey 23 Nisan Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Şahinbey 23 Nisan Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyemiz yapımı devam eden 23 Nisan Mahallesi’ne yaptırdığı 23 Nisan Sosyal Tesisi’ni kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine açacak.



Her mahalleye bir sosyal tesis ve taziye evi yaptırmayı planlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yönde çalışmalarına emin adımlarla devam ediyor. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, 919 metrekarelik inşaat alanı bulunan 23 Nisan Sosyal Tesisi 2 katlı olarak inşa edildi. Sosyal tesiste 2 bay 2 bayan taziye evinin yanı sıra, eğitim için kullanılacak 4 adet sınıf da mevcut.

Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Doğrultusunda Çalışıyoruz

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı planlayanŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak, mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu sosyal tesislerimizi yapmaya devam ediyoruz. 23 Nisan Mahallemizin taziye evi ve sosyal tesis ihtiyacı vardı. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Birkaç ay içerisinde hem erkek hem bayanların kullanabileceği taziye evini ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği, kursların bulunduğu tesisimizi açmış olacağız. Tesisimizin şimdiden mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Geri Dön