25 / 04 / 2024

Sakarya'ya 101 milyon TL yatırım!

Sakarya'ya 101 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesinin 101 Milyon TL bedelli yatırımlarının temel alma töreni bugün gerçekleştirilecek. Başkan Toçoğlu, "Sakarya'yı seviyoruz" dedi.



Büyükşehir Belediyesi'nin Afet Koordinasyon Merkezi, Katlı Otopark, İtfaiye Binası ve sentetik saha projelerinin toplu temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. 


SEAH karşısındaki Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasında düzenlenecek olan tören 13.00'da başlayacak- Konu ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu, "Altyapıdan üst yapıya önemli yatırımları hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan 16 ilçemizin tamamının temel ihtiyaçlarım karşılıyor, diğer yandan da sosyal hayatı daha da canlandıracak projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 


101 MİLYON 

Sakarya'nın ihtiyaçlarını bildiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, "Bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz, Sakarya'yı seviyoruz. 101 milyon liıa değerindeki yeni yatırımlarımız Sakaryamıza hayırlı olsun" diye konuştu, öte yandan bugün Kuzuluk İçmesuyu Projesi, Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Hattı, Pamükova Yağmursuyu ve İçmesuyu İnşaatı ve Şerbetpınan İçmesuyu Arıtma Tesisinin de temelinin atılacağı kaydedildi. 


Yeni Haber


Geri Dön