26 / 04 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye Yenice'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor. Yapımı devam eden 110 dönümlük mesire alanını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi konuyla ilgili olarak "Yeşile önem veren bir kadro olarak yeni mesire alanları ve parklar oluşturmaya devam ediyoruz" dedi.


Eyyübiye Mesire Alanı'nda, bin 118 metre kauçuk zemin çocuk oyun alanı, 28 kamelya, 24 çeşme, 101 piknik masası, 2 adet çocuk oyun grubu ve 1 adet fitness grubu yer alacak.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Eyyübiye ilçe olarak bizim önemsediğimiz, sorunlarını çözmeye çalıştığımız bir ilçemiz. Yeşil alan bakımından şu an 110 dönümlük bir park yapılıyor. Geçtiğimiz yıl da Osmanlı Mesire alanını 100 dönümden 420 dönüme ulaştırmıştık. Şimdi ise yapacağımız bu alan ile birlikte halkımızın mesire alanı olarak kullanabileceği, park anlamında da çocukların eğlenebileceği bir mekan oluşturuyoruz. Çalışmalarımızı bu yıl içerisinde bitireceğiz ve halkımızın kullanımına sunacağız. Şanlıurfa'da her gün yeşil alan miktarını arttıracağız. Yeşil alanlar ile birlikte şehrimiz daha da güzel olacaktır" dedi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

 


Geri Dön