29 / 03 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Doların kritik eşiği aşacağı tarihi verdi

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Doların kritik eşiği aşacağı tarihi verdi

Ekonomist Selçuk Geçer, akıllara durgunluk veren dolar yorumu yaptı. Yüksek tahminleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Geçer, dolar için yıl sonu tahmininde bulundu. İşte tüm detaylar...



OLAĞANÜSTÜ DURUM YAŞANABİLİR
Doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesinin nedeninin Amerika'daki enflasyondan kaynaklı olduğunu belirten Selçuk Geçer, önümüzdeki aylar için bu durumun olağanüstü bir duruma işaret ettiğini iddia etti. Geçer, "Şerh olarak kenarı koyuyorum." ifadesini kullandı.

ARALIK AYINDA DOLAR FIRLIYOR
Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar için Aralık ayı tahminini veren Selçuk Geçer, doların yıl sonunda 20 liranın üzerine çıkacağını da belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön