24 / 04 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Kıyamet kopacak! Dolar 1 saatte 30 TL olabilir!

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Kıyamet kopacak! Dolar 1 saatte 30 TL olabilir!

Dolar kurunda sular durulmuyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolara ilişkin çarpıcı uyarıda bulundu. Geçer doların 1 saat içinde 30 TL olabileceğine dikkat çekti. Peki dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL iste detaylar...



<#resim23>

"DOLARDA 19 LİRAYA HAZIR OLUN"

Yeniçağ'ın haberine göre, dolar kurunun yükselişe geçeçeğini belirten Selcuk geçer, "Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi. Ama bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı. Bu maceranın toplam süreci 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 18.20 liraya çıktı." ifadelerini kullandı.

"1 SAATTE DOLAR 30 LİRAYI GÖREBİLİR"

Selçuk Geçer'in dolara ilişkin son sözleri ise bomba etksi yarattı. Geçer yaptığı açıklamasında, "1-2 saatlik olay. 1 saatte dolar 30 lirayı görebilir. Hazırlıklı olun. Dolar borcu olanları ve elinde dolar olanları uyarıyorum. Elinizdekilerden olmayın. İlerde çok pişman olursunuz." diye konuştu.

Peki dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL? İşte 14 Eylül 2022 dolar kuru ve detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön