27 / 04 / 2024

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, benzin ve motorin fiyatlarının akıbetine ilişkin araç sahiplerini daha da üzecek yorumlarda bulundu.



Rusya - Ukrayna savaşı ile petrol fiyatlarının fırlaması ve dolar kurunun sert yükselişinin ardından benzin ve motorinin litre fiyatı da ülkemizde el yakar hale geldi.

Konuya ilişkin analizlerde bulunan Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, son bir sene yüzde 307 zamlanan mazot ve benzin fiyatlarına ilişkin şöyle konuştu:

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

"Bu enflasyonun maalesef düşme ihtimali bulunmuyor. TUİK'in kamuoyu ile paylaştığı yüzde 73,5'luk enflasyon oranı, sonbaharda yüzde 90'ın üzerine çıkacak. Bu durumda akaryakıt fiyatları daha da zamlanacak."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön