24 / 04 / 2024

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Avrupa'nın en büyük teknoloji holdingi Siemens, yeni kahve makinesi EQ.700'ü kahve severlerin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor.



Siemens'in hali hazırda satışta İQ700 model bir kahve makinesi satılıyor ancak Siemens'in sitesindeki bilgilere göre cihaz stokta bulunmuyor.

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700 ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Siemens İQ700 44 bin 538 TL fiyat etiketine sahip. Ürünün özellikleri kısmına bakıldığında  

AromaDouble Shot fonksiyonu, 

autoMilk Clean süt temizleme özelliği 

Yüksek kalite seramik öğütücü

Kahve sensörü: Akıllı öğütücüsü her kahve çekirdeğine uyum sağlayarak her porsiyonda ideal kahve sunuyor.Tek tuşla kahve keyfi - oneTouch DoubleCup fonksiyonu ile dilerseniz aynı anda iki süt bazlı içecek hazırlama imkanı sunuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön