27 / 04 / 2024

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Avrupa'nın en büyük teknoloji holdingi Siemens, yeni kahve makinesi EQ.700'ü kahve severlerin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor.



SIEMENS KAHVE MAKİNELERİ KAÇ LİRA?

Siemens'in teknoloji ürünü satan marketlerde onlin satış platformlarında Siemens TQ703R07 Full Otomatik Kahve Makinesi Inox Gümüş Metalik seçeneği 21 bin 999 lira, Siemens TE655203RW Full Otomatik Kahve Makinesi ise 12 bin 999 liralık fiyat etiketine sahip. Siemens TI9553X9RW Eq.9 Plus Connect S500 Tam Otomatik Kahve Makinesi - Siyah modeli ise 24 bin 899 lira fiyatla müşterilerine sunuluyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön