20 / 04 / 2024

siemens haber

siemens haber

Avrupa'nın en büyük teknoloji holdingi Siemens, yeni kahve makinesi EQ.700'ü kahve severlerin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens’den buzdolabı alacaklara müjde! Tam 2 bin TL indirim! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens buzdolabı almak isteyenlere Hepsiburada.com’dan iyi haber geldi. Hepsiburada’da Siemens’in sevilen modeline tam 2 bin TL  indirim fırsatı şimdi sizleri bekliyor. İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens’den buzdolabı alacaklara müjde! Tam 1.000 TL indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak için indirim bekleyenlere Siemens’den haber geldi. Siemens, sevilen model buzdolabında indirime gitti. Peki, Siemens buzdolabı ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye ekonomisinin son çeyreği için müjdeli haber geldi!

15 Temmuz darbe girişiminin etkisiyle Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 1.8 küçülürken son çeyrek için müjdeli haber geldi.

NASA'dan korkutan haber: Asit yağmuru binalarda aşınmaya neden olacak!

NASA'dan korkutan haber.. NASA'dan zehirli gazın Türkiye'ye doğru ilerlediğini gösteren bir harita yayınlandı.

​Siemens'ten Konecranes'e 19 vinç siparişi!

​Siemens Rüzgar Enerjisi ve Yenilenebilir Enerji Departmanı, Konecranes’e büyük ölçekte vinç siparişi verdi. 18 adet tavan vinci ve 1 adet portal vinçten oluşan sipariş 2017 yazında teslim edilecek.

Siemens, Bina Teknojileri Partner Konferansı düzenlendi!

Siemens Bina Teknolojileri bölümü, Haziran’da çözüm ortaklarını bir araya getirerek yeni işbirlikleri yaratmak ve sinerji oluşturmak amacıyla ilk Bina Teknolojileri Partner Konferansı’nı düzenledi.

Siemens’in Münih’teki binası açıldı!

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.

Siemens mutfaklara XXL çözümler sunuyor!

Siemens Ev Aletleri’nin, yepyeni iQ500 serisi soğutucuları 578 ve 682 litrelik geniş iç hacimleriyle, buzdolabında yer bulamamaktan şikayet edenlere benzersiz bir alternatif sunuyor.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens yüksek hızlı tren için Türkiye'de ortak arıyor!

Siemens'in ulaştırma birimi ülke bölüm direktörü Cüneyt Genç, şirketin Ulaştırma Bakanlığı'nın bu yıl ortasında yapmayı öngördüğü 80 adet Yüksek Hızlı Tren (YHT) seti alım ihalesine teklif vermeye istekli olduğunu söyledi.

siemens haber Haberi

siemens haber

Siemens Akıllı Ev Aletleri serisinin sonuncusu EQ.700 model kahve makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor. Siemens EQ.700 9 inçlik tam dokunmatik TFT ekranı kahveseverlerin basitçe kaydırarak menüden kahveyi kişisel zevklerine göre kişiselleştirmek için menüden seçim yapmalarını sağlıyor.

Siemens EQ.700 sezgisel, akıllı telefon benzeri kullanıcı arayüzü sayesinde iSelect ekranı ile tam otomatik kahve makinesinin yönetimini konforlu hale getiriyor. Cihazın ekranından kaydırma ve dokunarak seçme fonksiyonları, içecek görselinden doğrudan kahve hazırlama, tek ekranda ayarlanabilir süt oranı, kahve sertliği gibi içecek tercihleri kolayca seçilebiliyor.Siemen EQ.700 model kahve makinesinin satış fiyatının kaç lira olduğuna ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Siemens'in hali hazırda satışta İQ700...