29 / 03 / 2024

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.



Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası'nın (ANKMOB) girişimleri neticesinde 2013 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından Siteler mobilyacı esnafına teşhir yeri olması amacıyla başlanan 14 bin metrekarelik Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor. İnşaatta incelemelerde bulunan ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, "Bugün, Mobilya Sarayı'nın son halini inceleme fırsatı bulduk, çalışmaların hızla ilerlediğini gördük. Dilerim ki esnafımız memnun kalır ve burası mobilya almak isteyen vatandaşların uğrak yeri olur" şeklinde konuştu.


"YÜKSEK ARACI BEDELİ YOK"

Mobilya Sarayı'nın, Siteler esnafının rekabet gücünü artıracağını ve pazarlama faaliyetlerine yön vereceğini belirten Taklacı, "Ankaralı vatandaşlarımızın da mobilya alışverişlerini tek bir yerden yapabilmek için uzun zamandır beklediği bir yapı olma özelliği taşıyor. Yenilikçi tasarımların ve kaliteli mobilyaların bir araya gelerek satışa sunulacağı Mobilya Sarayı'nda, vatandaşlar da yüksek aracı bedelleri olmadan mobilya satın alabilecek. Bu bizim hayal ettiğimiz ve gerçekleşmesini istediğimiz en büyük projelerimizden biriydi" diye konuştu.


BAŞKAN GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Taklacı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda çalışmaya başladığımız ilk günden itibaren bizlerden hiç bir konuda desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e böylesine büyük bir yapıyı çok kısa süre içerisinde esnaf ve sanatkarlarımıza kazandırdığı için şahsım ve Siteler esnafı adına teşekkür ederiz. Biz biliyoruz ki, Siteler esnafı için hazırladığımız ve çalışmalarını yürüttüğümüz diğer projelerimize de Başkanımız desteğini esirgemeyecektir."



Sabah


Geri Dön