26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel fiyat!

Sky Tower Hotel fiyat!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Batı Karadeniz'de yer alan ve 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatı devam ediyor. Projede toplam 184 adet oda bulunuyor. İşte Sky Tower Hotel fiyat listesi...



Sky Tower Hotel fiyat listesi dönemlere göre değişiyor. Projede  kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, 

sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri ve  beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde masa tenisi, mini basketbol sahası, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu, kongre alanları, mini futbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları bulanan  Sky Tower Hotel   E7 GRUP  imzası taşıyor.


Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası ile toplam 6 yıl olmak üzere her yıl 1 hafta boyunca her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 


Sky Tower Hotel fiyat!

Beyaz dönemde fiyatlar 7 bin 500 TL, 

Kırmızı dönemde fiyatlar 16 bin TL,

Mavi dönemde fiyatlar 9 bin 600 TL, 

Sarı dönemde fiyatlar ise 12 bin TL.


Bayan spa bölümünde kapalı havuz ve bayanlara ait plaj bulanan Akçakoca Sky Tower Hotel'de çocuklar için 7 yaş ve üzeri çocuklar için PC oyun alanları, açık alan sinema salonu, kapalı alan yüzme havuzları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti, çocuk havuzu gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön