29 / 03 / 2024

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Son dakika haberine göre 4 ülkeden altın yasağı geldi. Kanada, İngiltere, ABD, ve Japonya, Ukrayna'ya savaş açan Rusya'dan altın ithalatını yasaklama kararı aldı. İşte ayrıntılar...



İngiltere, ABD, Kanada ve Japonya, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya yönelik yaptırımları artırmak amacıyla Moskova'dan altın ithalatını yasaklamak için harekete geçti. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Rusya'dan altın alımının yasaklanmasının Moskova'yı yılda 19 milyar dolardan mahrum bırakacağını iddia etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön