28 / 03 / 2024

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Son dakika haberine göre 4 ülkeden altın yasağı geldi. Kanada, İngiltere, ABD, ve Japonya, Ukrayna'ya savaş açan Rusya'dan altın ithalatını yasaklama kararı aldı. İşte ayrıntılar...



ALTINDA YASAK GELİYOR

Biden, "G7'de (ABD, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya ve Japonya), Rusya için on milyarlarca dolar değerindeki önemli bir ihracat ürünü olan altın ithalatını yasaklayacağımızı hep birlikte açıklayacağız" dedi. deyimini kullandı.

Rusya, geçen yıl yaklaşık 331 bin tonla Çin'den sonra ikinci büyük altın üreticisi oldu. Altın, Rusya'nın enerjiden sonra en önemli ikinci ihraç ürünü olarak biliniyor.

Küresel ekonomik ve siyasi sorunların çözümünde önemli platformlardan biri olarak kabul edilen G7 Liderler Zirvesi, Almanya'nın Bavyera kentindeki Elmau Sarayı'nda yapılacak. Bugün başlayacak zirve 28 Haziran'da sona erecek.

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Dünyanın en büyük 7 ekonomisini bir araya getiren G7 Liderler Zirvesi, Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselen küresel enerji ve gıda fiyatlarının yanı sıra "ekonomilerde durgunluk ve yüksek enflasyonun bir arada gerçekleşmesi" olarak bilinen stagflasyon endişelerinin artmasının ortasında gerçekleştiriliyor.

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altını olanlar şimdi yas tutuyor! Son dakika altın fiyatları 27 Haziran 2022....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön