25 / 04 / 2024

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

Türk Hava Yolları kaçırılmayacak ucuz bilet kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!



THY, 399 liraya Yurt içi tüm noktalarda geçerli olacak olan biletler İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı olarak, yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşları için geçerlidir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yönelik uçuşlarda kampanya içinde bulunmamaktadır. Kampanya Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlar için, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerliliği bulunmamaktadır.

Türk Hava Yollarının bu kampanya ile sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 399 lira, ExtraFly ücret sınıfında 519 lira, PrimeFly ücret sınıfında da 549 lira olacak. Bu ucuz bilet kampanya boyunca da ilgiler için 90.000 adet koltuk satışa çıkarılacak.

ARALIK AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ AYIN KAÇINDA YATACAK?

2022 Aralık ayı için Aile Destek ödemelerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz ay, ödemeler 8 Kasım'da gerçekleşmişti. Bu nedenle de Aile Destek Paketi ödemelerinin Aralık ayının ilk iki haftasında yapılacağı tahmin ediliyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI NE KADAR YATACAK?

Aile Destek ödemeleri hane içinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanmaktadır. İşte tutarlar;

  • Aylık geliri, 450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL olarak hesaplandı.
  • Aylık geliri, 450 TL üzeri 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL alacak.
  • Aylık geliri, 911,15 TL üzeri 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL olarak hesaplandı.
  • Aylık geliri, 1372,30 TL üzeri 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL alacak.

AİLE DESTEK PARASI YATTĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aile destek parasının yatıp yatmadığı ilgili haneler tarafından araştırılmaktadır. Aile Destek Paketi ödemeleri PTT şubelerinden yapılacaktır ve e-Devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını görebilirsiniz.

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Yaşlılık maaşına dair bilinmeyenler! Yaşlılık maaşı eşe kalır mi?

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön