25 / 04 / 2024

TOKİ'de iki daire başkanlığı el değiştirdi!

TOKİ'de iki daire başkanlığı el değiştirdi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ın yardımcılarından Sami Er ve Ömer Bulut'a bağlı olan birer daire başkanlığı, Dr. Ahmet Şahin'e ve Mehmet Özçelik'e bağlandı. Peki TOKİ'de hangi daire başkanlıkları, kime bağlandı? İşte detaylar...



TOKİ'de iki önemli daire başkanlığı, başkan yardımcıları arasında el değiştirdi. Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Daire Başkanlığı ve İhale Dairesi Başkanlığı, bağlı olduğu başkan yardımcısından alınarak diğer başkan yardımcılarına verildi.


T.C. Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan,  TOKİ  organizasyon şemasında değişiklik yaptı ve TOKİ'nin iki önemli daire başkanlığının sorumluluğunu başkan yardımcıları arasında değiştirdi. 


TOKİ'nin hangi daire başkanlığı İstanbul'a taşındı? Öğrenmek için tıklayın!


TOKİ'de hangi daire başkanlığı kime bağlandı?


Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanlığı, Başkan Yardımcısı Ömer Bulut'tan alınarak Dr. Ahmet Şahin'e ve İhale Dairesi Başkanlığı da Sami Er'den alınarak Mehmet Özçelik'e bağlandı.



TOKİ'de yeni görev ve sorumluluklar!


11 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen bu revizyon ile TOKİ'de yeni görev dağılımı şöyle oluştu;


TOKİ de iki daire başkanlığı el değiştirdi!



Başkan M. Ergün Turan: Başkan Danışmanlığı, Hukuk Müşavirliği, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Basın Danışmanlığı


Başkan Yardımcısı Orhan Yüce: Uygulama Dairesi Başkanlığı, Kabul Dairesi Başkanlığı, Göçmen Konutları Koordinatörlüğü, Daire Tabibliği. 


Başkan Yardımcısı Ömer Bulut: 2 No'lu Uygulama Dairesi Başkanlığı, İmar ve Planlama Dairesi Başkanlığı, Kentsel Yenileme Dairesi Başkanlığı.


Başkan Yardımcısı Sami Er: Emlak Dairesi Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Finansman Dairesi Başkanlığı.


Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Şahin: İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı, İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanlığı, Konut Kredileri Dairesi Başkanlığı, Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanlığı.


Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik: 3 No'lu Uygulama Dairesi Başkanlığı, 4 No'lu Uygulama Dairesi Başkanlığı, İhale Dairesi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı.


TOKİ Başkan Yardımcıları arasında önceki görev dağılımı nasıldı?


TOKİ'de Başkan Yardımcıları arasındaki görev dağılımı 18 Temmuz 2014 itibariyle şöyleydi;


TOKİ de iki daire başkanlığı el değiştirdi!


TOKİ'de son başkan yardımcılığı değişikliği nasıl gerçekleşti? TOKİ organizasyon şeması hangi tarihlerde, nasıl değişti? Öğrenmek için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön