19 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'ya 139 konutluk yeni proje müjdesi! Temeli atıldı!

TOKİ'den Ankara'ya 139 konutluk yeni proje müjdesi! Temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara'da 139 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...



"Yılsonuna kadar tamamlanacak"

Yine aktarılan detaylara göre, Açelya Apartmanı ve çevresinde yer alan toplamda 11 binada istinat duvarının çökmesi sebebiyle riskli bir durum oluştuğunu dile getiren Bakan Murat Kurum, o gün alınan önlemlere ve sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili de önemli açıklamalar yaptı. 

TOKİ den Ankara ya 139 konutluk yeni proje müjdesi! Temeli atıldı!

Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamada bütün afetlerde olduğu gibi, yaşanan üzücü hadiselerden sonra da burada olduklarını kaydeden Murat Kurum, gerçekten salgın şartlarına rağmen, projemizi, ihalemizi TOKİ başkanlığı eliyle hızlı bir şekilde yaptıklarını kaydederek, "Tüm dünyada yaşanan tedarik zincirine rağmen, bugün hep birlikte 8 blokta, 139 konut, 67 araçlık otoparktan oluşan yeni yuvalarımızı yapıyoruz." diye konuştu.

Yaptığı açıklamada vatandaşların kalan ödemelerinin "kira öder gibi" yapılacağını kaydeden Bakan Kurum, "Yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Yılsonuna kadar siz değerli hemşehrilerimize konutlarımızı teslim edeceğiz." diyerek, bittiğinde de Çankaya'nın İleri Mahallesi'nin en güzel, en sağlam, en güvenli konutları haline geleceğini kaydetti.


Geri Dön