18 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'a son dakika müjdesi! O ilçeye tam tamına 572 ucuz konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

TOKİ'den İstanbul'a son dakika müjdesi! O ilçeye tam tamına 572 ucuz konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Maltepe projesi için ihale tarihini resmen açıkladı. İşte TOKİ İstanbul projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Yeni konut üretim çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul projesi için ihale tarihini resmen duyurdu.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İstanbul projesi Maltepe ilçesinde inşa edilecek. TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizde yer verdil.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul projesi Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ den İstanbul a son dakika müjdesi! O ilçeye tam tamına 572 ucuz konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Maltepe Atışokulu TOKİ projesinde toplam 572 adet konut yer alacak. İstanbulluların yüzünü güldüren Maltepe Atışokulu projesinde konutların yanı sıra 8 adet ticaret merkezi de yer alıyor.

Cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ İstanbul Maltepe projesinin ihalesi 15 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Merakla beklenen TOKİ İstanbul Maltepe projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

İstanbulluların konut sahibi olacağı İstanbul Maltepe projesinin ihalesi kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının İstanbul Maltepe projesi ihale ilanı şu şekilde:


Geri Dön