19 / 04 / 2024

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla



Türk Telekom dan KPSS şartı olmadan 6100 lira maaşla iş fırsatı! İşte başvuru tarihi ve şartlarıTÜRK TELEKOM 6 BİN 100 LİRA MAAŞLA KPSS'SİZ PERSONEL ALACAK!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Telekom tarafından yayımlanan ilanda, KPSS koşulu bulunmadan ortalama 6 bin 100 lira maaş ile personel alıncak! 

TÜRK TELEKOM KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

İletişiminin kuvvetli olması, satışı yaptığı ürünlere ilişkin bayi/ firmalara ürün eğitimi verebilmesi, seyahat engeli olmaması (şehirdışı seyahat yapabilecek), B sınıfı ehliyet sahibi olunması ve aktif araç kullanabilmesi gerekmektedir.

Söz konusu kadrolarda alımlar için pozisyonun gerektirdiği koşulları taşıyor olmak gerekmektedir. Ayrıca adayların, lisans eğitimi veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olması gerekmektedir.

TÜRK TELEKOM KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuracak adaylar yalnızca Türk Telekom resmi Kariyer web sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylar Türk Telekom kariyer sayfasına girdikten sonra Türk Telekom’ a başvur butonuna tıklayıp orada beliren ilanlarımız kısmından istediği unvana başvuru yapabileceklerdir.

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

KIZILAY STAJYER ALACAK!

Kızılay, bünyesinde 2022 senesi Stajyer alıöı yapacağını duyurdu! 2022 senesi kapsamında yapılacak alımlar için başvurular Mayıs ayında devam edecek! Bu kapsamda eğitimine devam eden farklı fakültelerden personel alımı yapılacak!

Başvuru yapmak isteyen adayların, ekip çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak,maları, İletişim becerisi yüksek olan, Öğrenime açık olan, Stajları 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında olan, Devlet katkı
payının ödenebileceği kuruma belgeleyen ve en önemlisi Staj zorunluluğu bulunan ve sigortası okul tarafından karşılanan adaylar başvuru yapabilecek.

Diğer bir ilanda ise Kızılay Sağlık A.Ş. ve Kızılay Lojistik A.Ş. birimine personel
alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde:
Bilgi Teknolojileri Teknikeri,
Göz Hastalıkları Uzmanı,
Operasyon Uzmanı,
Araç Sevkiyat Personeli,
Göğüs Hastalıkları Uzmanı,
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı,
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı,
Radyoloji Uzmanı,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi birsuç hükümlülüğü olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacaktır

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Kızılay Personel Alımına başvuruları sadece çevrimiçi bir şekilde yapılıyor. Bu yönde başvurular en geç Mayıs sonuna kadar yapılması gerekmektedir.

Peki, Ticaret Bakanlığı, Kültür Bakanlığı ve bankalara başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylar...


Geri Dön