26 / 04 / 2024

Türkiye'nin Otomobili TOGG test sürüşünde görüntülendi!

Türkiye'nin Otomobili TOGG test sürüşünde görüntülendi!

TOGG, Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlerken objektiflere yakalandı. Kameraların görüntülerine takılan Türkiye'nin Otomobili'nin kamufulajlı olması dikkatlerden kaçmadı.



BÜYÜKELÇİLERE SESLENDİ: "TOGG KULLANIN"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13. Büyükelçiler Konferansı’nda yaptığı konuşmasının bir bölümünü  Türkiye'nin Otomobili TOGG'a ayırdı. "2023’ün ilk çeyreğinde de TOGG’u inşallah yollarda göreceğiz" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Ben şahsen, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden büyükelçilerimizin makam aracı olarak TOGG kullanması taraftarıyım." ifadelerini kullandı. Sözlerine, "Türk mühendislerinin, teknisyenlerinin, girişimcilerinin kabiliyetlerini göstermenin en güzel yollarından biri, Türkiye dışındaki her yerde, üzerinde Türk bayrağıyla süzülen Türkiye’nin otomobili olacaktır diye düşünüyorum." diyerek devam eden Mustafa Varank, "Türkiye, bölgesinin hatta dünyanın üretim ve teknoloji üssü olma noktasındaki adaylığını her geçen gün daha da sağlamlaştıryor" dedi.

Büyükelçilerin Türkiye’nin kabiliyetlerini aktaracak, potansiyelini gösterecek ayna konumunda olduğunu söyleyen Varank, “Ülkemizin rekabetçi yatırım ortamını, cazip teşvik sistemini, nitelikli insan kaynağını tanıtın” diye konuştu.

Otomobil fiyatları ucuzlar mı?

BMW 320i Sedan'a Ağustos zammı geldi! İşte BMW 320i Sedan fiyat listesi 12 Ağustos 2022!

Hyundai i10 ağustos fiyat listesi güncellendi! Milyonların göz bebeği Hyundai i10’a zam! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi


Geri Dön