26 / 04 / 2024

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.



BU SEFER USTURLAP ÜNİVERSİTESİ KURDU

Kurduğu dolandırıcılık çarkını işletmeye kararlı olan Muhammed El Gabbani hemen ihraç edildiği birlikle aynı isimi taşıyan Uluslararası Üniversiteler Birliği Derneği'ni kurdu. Arees Üniversitesi'nin ceza kestirdiği Gabbani üniversite işini de halletti. Bu kez kurduğu hayali üniversitenin adı Usturlap Üniversitesi oldu. 

Hayali üniversitenin internet sitesinde üniversitede açılan bölümler şunlardan oluştu: 

- İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi

- Şeriat ve İslam Araştırmaları Koleji

- Bilişim Fakültesi

- Eğitim ve Psikoloji Fakültesi

- Uluslararası Hukuk ve Siyasal Bilimler Fakültesi

- Edebiyat Fakültesi

- Basın Yayın Fakültesi

 Türkiye yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFI KULLANIYOR

Türkiye'de devlet büyükleriyle fotoğraf çektirmeye özen gösteren Muhammed El Gabbani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı ise sahte diploma sattığı Somali, Sudan, Libya, Gana gibi ülkeler için tanıtım çalışması olarak kullanıyor. Buralarda kendisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok yakın olduğunu söyleyerek, itibarını artıran Muhammed El Gabbani'nin, diğer birçok bürokrat ve mülki amir ile de fotoğrafı ortaya çıktı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön