27 / 04 / 2024

Ukrayna’da artan gerilim altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Ukrayna’da artan gerilim altın fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Altın yatırımcısının gözü kulağı ABD-Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimde. Yatırımcılar yaşanan olaylarda altın piyasasındaki hareketlikleri merak ediyor. Peki altın piyasası bu gerilimden ne kadar etkilenecek? İşte ayrıntılar...



ONS ALTIN 8 AYIN ZİRVESİNİ TEKRARLADI

Hürriyet Gazetesi'nden Şenay Zeren'in haberine göre; Ons altın değeri gün içerisinde 1908 dolar seviyelerine ulaşırken son 8 ayın en yüksek seviyesini kaydederken gün içerisinde en düşük ise, 1887 dolar değerinde göründü. 

Ons altın fiyatında artışın yaşanmasının ardından değer kazanan Gram Altın, 840 TL'nin üzerini olaşarak 2 ayın zirvesini tekrarladı. Altının gram fiyatı; gün içerisinde en düşük 825,14 TL oldu.

Gram Altın Fiyatları, geçen haftayı 832 TL seviyesinden tamamlarken; yeni haftanın ilk işlem gününe 827 lira seviyesini kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön