28 / 03 / 2024

Ünlü analistten altın fiyatlarıyla ilgili bomba tahmin: O tarihe kadar alanlar zengin olacak

Ünlü analistten altın fiyatlarıyla ilgili bomba tahmin: O tarihe kadar alanlar zengin olacak

Dünyaca ünlü Evolution Mining’in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein'den altının ons fiyatına ilişkin dikkat çeken bir tahmin geldi. Bilindiği gibi ons fiyatları doğrudan gram, çeyrek ve tam altını etkiliyor. İşte detaylar...



Merkez Bankası'nın faiz artırımının ardından hem dolarda hem de altında ciddi bir yükseliş meydana geldi. Bu kararın ardından vatandaşlar da hem dolar hem de altın fiyatlarının ne yöne doğru gideceğini merak etmeye başladı. Ünlü analistler de konuyla ilgili art arda açıklamalar gerçekleştiriyor. O analistlerden biri de Dünyaca ünlü Evolution Mining’in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein oldu.

ONS FİYATI 2 BİN DOLARIN ÜSTÜNE KADAR ÇIKABİLİR

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, enflasyon yükselmeye devam ettikçe altının ons fiyatının gelecek yıl 2 bin doların üstüne çıkabileceğini söyledi. Klein, genellikle fiyat baskılarına karşı güvenli liman olarak görülen altına desteğin artacağını belirtti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön