26 / 04 / 2024

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Borsada işlem yapan bireysel yatırımcı sayısının artması, sosyal yatırımcılık olarak adlandırılan yeni bir yatırım şeklinin doğuşunu da beraberinde getirdi. Sosyal yatırımcılık alanında günümüzde birçok gelişmiş ülkede yatırımcıların kullandığı en popüler yatırım stillerinden biri olarak öne çıktı.



Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal ise görüşlerini  “Finansal içerikler söz konusu olduğu zaman bu alana odaklanan bir platforma ihtiyaç duyulduğunu düşünüyoruz. Veriler, finansal içerik üretiminin yaygınlaşmasının finansal özgürlüğe ulaşan ve piyasalarda daha aktif rol alan bireysel yatırımcı sayısına daha da pozitif etki edeceğini gösteriyor. Finfree Komünite, bu düşüncelerin bir sonucu olarak ortaya çıkmakta  dedi. 

ANALİSTLER  TARAFI İÇİN DE GELİR MODELİ SUNUYOR 

Bağımsız analistlerin ürettikleri içerikleri yatırımcı topluluğuyla direkt buluşturabileceği bir platform olarak konumlanan Finfree Komünite’nin içerik üreticileri için de fırsat sunduğunu belirtenSenih Mete Dal, “Türkiye’de itibar sahibi çoğu analist herhangi bir gelir elde etmeden, hobi olarak çevresini ve takipçilerini bilgilendiriyor. İçeriklerin, kategorilendirme gibi özellikler sunan tek bir platformda yatırımcılarla ulaşması ve hak ettiği değeri görmesi, sürdürülebilir olması açısından önem taşıyor" diye konuştu.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

4 katlı konuta 15 katlık imar izini!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön